Informatie2018-05-20T11:57:05+00:00

Het Ministerie van Grafische zaken is een ontwerpburo dat voorziet in creatieve concepten voor drukwerk, online en ruimtelijke vormgeving.

Profiel // Op de eerste plaats is het mijn taak om uw boodschap op een succesvolle manier over te brengen op de beoogde doelgroep. Niet alleen in het bereiken, maar in het daadwerkelijk verbinden met deze doelgroep, ligt mijn uitdaging.

Op de tweede plaats sta ik in dienst van het beste ontwerp. Het creeëren van succesvol werk is een creatief en vooral rationeel proces waarbij het draait om herkenbaarheid en effectiviteit in het eindresultaat. Mijn werkwijze en uw opdrachten bieden de mogelijkheid om te tonen wat het beste ontwerp is.

Met grafisch- en ruimtelijk vormgeven als basis en een ruime ervaring in interactief ontwerpen verzorg ik creatieve werkzaamheden binnen ieder medium. Projecten met extra vereisten realiseer ik in combinatie met professionals binnen mijn netwerk.

Visie // Uw bedrijf of merk is meer dan alleen een naam en logo. Het is de visuele kennismaking met uw doelgroep gefocused op een positieve beleving van uw organisatie, product of dienst. Vanuit een planmatig en consequente manier van denken ontwerp ik de gewenste identiteit die helder, sterk en uniek de nodige kenmerken presenteert.

Voor het ontwikkelen van effectieve communicatie is het van belang om u als opdrachtgever en uw doelstelling goed te doorgronden. Vanuit deze kennis help ik u met het vormen van een heldere en gestructureerde boodschap. Deze voorzie ik van de juiste hoeveelheid creativiteit om een informatie van, en interactie met uw doelgroep te realiseren.

Interactiviteit pas ik toe in een combinatie van grafisch ontwerp, technologie en functionaliteit. Het resultaat hiervan is dat de gebruiker het maximale ervaart van de toegepaste media. Ik ben volledig up-to-date wat betreft het ontwikkelen van  websites en het toepassen van digitale marketing, en ik streef naar vernieuwende mogelijkheden binnen deze media.